A kiberbiztonság jövőállóvá tétele – egyre digitálisabbá váló világunkban

A digitális technológiától függő világunkban a legtöbb szervezet jelenlegi kiberbiztonsági stratégiái már nem elegendőek a fenyegetések leküzdéséhez. Biztosítsa be vállalkozását a jövőre nézve a kiberkockázatok megértésével és mérséklésével!

Minden percben, minden nap, valahol a világon valaki kibertámadás vagy adatvédelmi incidens áldozata lesz. Mindenki célpont – a nagyvállalatoktól és kormányzati intézményektől kezdve a kisvállalkozásokon át a magánszemélyekig. A fenyegetés mértéke egyre nő, ami azonnali figyelmet és cselekvést követel. Ez a sürgető helyzet nem csupán a növekvő veszélyekre adott reakció, hanem erkölcsi kötelességünk is gazdaságunk és társadalmunk védelme érdekében.

A kiberbiztonság jövőállóvá tétele egyre inkább az új fenyegetések sokaságának és a változó jogszabályoknak való megfelelést, a megbízhatósági felülvizsgálatok elvégzését, az informatikai valóság összetettségének elfogadását és az emberi tényező felkészítését jelenti, valamint annak fejlesztését és megerősítését, hogy továbbra is képesek legyünk a jelenlegi és jövőbeli kockázatok mérséklésére.

További információkért töltse le jelentésünket!

Kapcsolódó anyag

Future-proofing cyber security in an increasingly digital world