Megújult a Mazars márka

Márkánk több mint egy logó. Tükrözi, hogy kik vagyunk, hogyan gondolkodunk és működünk, miként segítünk ügyfeleinknek együtt a közérdeket szolgálva. A márkánk tesz minket azzá, akik vagyunk. Üdvözöljük az új Mazars márkát bemutató oldalunkon!

Miért újítjuk meg arculatunkat?

Csapatunk immár 75 éve az alábbi alapelvek mentén működik:

  1. Felelősségteljes magatartással szolgáljuk a közérdeket, valamint részt vállalunk egy igazságos és prosperáló világ gazdasági alapjainak megteremtésében.
  2. Kiemelkedő csapatmunkával értéket teremtünk azáltal, hogy ügyfeleinket a lehető legjobban megértjük és ennek eredményeképpen az igényeikhez leginkább illő megoldást nyújtjuk.
  3. Az iparágunkon belül is kivételesnek számító lehetőséget kínálunk: nemzetközi partnerségi modellben, egységes csapatként működve következetes, gyors és állandó támogatást biztosítunk ügyfeleinknek.
  4. Mindig szem előtt tartjuk hosszú távú jövőképünket, átadjuk a következő nemzedékek számára tudásunkat és mindazt, ami egyedivé tesz bennünket.

Nagy utat tettünk meg azóta, hogy Robert Mazars 1945-ben megalapította könyvelési vállalkozását a franciaországi Rouen-ban. Vállalatunk az elmúlt tíz évben megduplázta méretét, és olyan nemzetközi cégcsoporttá vált, amely immár világszerte több mint 90 országban van jelen. A bővülés során mind szolgáltatási portfóliónk és ügyfélkörünk, mind munkatársaink szakértelme egyre gazdagodott és sokszínűbbé vált. Ez idő alatt az üzleti világgal szemben támasztott társadalmi elvárások nagy mértékben megváltoztak, folyamatos kihívások és egyben lehetőségek elé állítva ügyfeleinket és bennünket is, ösztönözve az állandó megújulást és fejlődést.

Ez megfelelő alkalom a változások kifejezésére, valamint munkatársaink, ügyfeleink és a társadalom érdekében tett vállalásaink megerősítésére.

Megújult márkánk mindazt tükrözi, amit eddig elértünk, és amit a jövőre nézve célként tűztünk ki.

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk?

A Mazars vezető nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat, amely partnerségi modellben, egységes csapatként nyújt magas színvonalú, testre szabott szolgáltatásokat a könyvvizsgálat, a számvitel, valamint az adó-, a pénzügyi, a jogi és az üzleti tanácsadás területén. Elkötelezetten támogatjuk munkatársainkat és ügyfeleinket egymás kölcsönös megértésében és elfogadásában.

Elhivatottan segítjük munkatársainkat, ügyfeleinket és az egész iparágunkat annak érdekében, hogy megvalósítsák céljaikat és azt tegyék, ami helyes.

Abban vagyunk a legjobbak, hogy szakértelmünket a gyorsaságunkkal és válaszadási képességünkkel ötvözve bizonyítjuk rátermettségünket munkatársaink, ügyfeleink és a társadalom számára egyaránt.

Márkánk ezt az ígéretet hordozza: megfelelő partnereivé válni munkatársainknak, ügyfeleinknek, iparágunknak és társadalmunknak.

Ismerjen meg minket, ismerje meg nézőpontunkat!

Alapításunk óta tevékenységünk középpontjában a gondoskodás áll. Legalább olyan fontos számunkra az, ahogyan végezzük a munkánkat, mint az, amit csinálunk.

Célunk, hogy hozzájáruljunk egy tisztességes, prosperáló világ gazdasági alapjainak a megteremtéséhez, valamint hogy ügyfeleinknek és munkatársainknak pozitív tapasztalatokat biztosítsunk. Szakértőinknek lehetőséget adunk arra, hogy önálló döntéseket hozzanak az ügyfeleink és a közösség érdekében. Munkánkat világszerte zökkenőmentesen, kiegyensúlyozott látásmóddal és a társadalom iránt érzett felelősséggel végezzük.

A gondoskodás elengedhetetlen része a munkánknak, ez tesz bennünket azzá, akik vagyunk, és emiatt vizsgálunk meg mindent több nézőpontból, szem előtt tartva ügyfeleink, munkatársaink és az egész társadalom érdekeit.

 

Arculatunk

New Mazars logo

Új logónk magabiztos és visszafogott, mentes a szimbólumoktól és szlogenektől. Letisztult és időtálló kialakítása egyedülállóan fejezi ki a Mazars lényegét. A kisbetűk megközelíthetőségünkre utalnak, az írásmód pedig az ember és a technológia egyensúlyára.

Photography

Vizuális megjelenésünk büszkén kiemeli, hogy kik vagyunk és hogyan dolgozunk. Összhangban áll ígéretünkkel: ideális partnerei legyünk mindazoknak, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, valamint pontosságot, egyértelműséget és új szemléletmódot nyújtsunk.

Többet szeretne tudni?

Kapcsolódó anyagok

m brand book
Brand campaign