A Mazars ismét a legjobb tranzakciós szolgáltatási tanácsadók között (CEE)

A Mazars örömmel jelenti be, hogy ügyfeleink bizalmának köszönhetően tanácsadó cégünk ismét előkelő helyet ért el a „Mergermarket Accountant League Table 2019” rangsorban Közép- és Kelet-Európára (KKE) vonatkozóan.
  • 2. hely a teljes fúziós és felvásárlási (M&A) tranzakciós érték összege alapján a KKE régióban
  • 5. hely a sikeres fúziós és felvásárlási tranzakciók száma alapján a KKE régióban
Mergermarket ranking

Ez annak köszönhető, hogy a 2019. év igen sikeres volt a fúziós és felvásárlási tevékenységek terén, a Mazars Deal Advisory (tranzakciós tanácsadó) csapatai pedig rendkívül kemény és elkötelezett munkát végeztek a régióban.

„A tanácsadásunk mellett zárt 1,4 milliárd EUR összegű tranzakciós értékkel a Mazars megerősítette szilárd pozícióit, mint Közép- és Kelet-Európa egyik vezető pénz- és adóügyi tanácsadója” – mondta Michel Kiviatkowski, a KKE-i Pénzügyi Tanácsadási Szolgáltatások vezetője és a lengyelországi Mazars ügyvezető partnere. „Nemzetközi cégünk azon kevés piaci szereplő közé tartozik, amelyek képesek hatékonyan követni a nagy multinacionális vállalatokat, KKV-kat és magántőke-alapokat M&A tranzakcióik során a régióban. Határokon átnyúló operatív csoportintegrációval ötvözött robusztus földrajzi lefedettségünk képessé tesz minket, hogy hatékony támogatást nyújtsunk nyugat-európai (Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Hollandia, Spanyolország, Olaszország és Skandinávia), egyesült államokbeli, ázsiai (Kína, Japán, India, Szingapúr) vagy dél-afrikai ügyfeleink számára. Ágazati szakértelmünket személyre szabott megközelítéssel kombináljuk, amely minden projektünk során kulcsfontosságú elem a siker eléréséhez” – tette hozzá.

A Mazars mintegy 40 400 szakemberével, 91 lefedett országgal és 1,8 milliárd eurós összesített árbevételével egy globális vállalat, amely hidat hoz létre a KKE és a világ többi része között. A pénz- és adóügyi átvilágításoktól és vállalatértékelésektől kezdve a vállalati pénzügyi támogatáson keresztül a rosszul teljesítő vállalkozások átstrukturálásáig a Mazars tranzakciós tanácsadó csapatai az eladók, vevők és finanszírozók számára egyaránt kínálják mindazon tudást és szakértelmet, amely közép-keleti-európai tranzakcióik különféle aspektusai kapcsán szükséges lehet. Szakértőink határokon átnyúlóan integrált csapata végigvezeti ügyfeleinket nem csupán a tranzakciós életcikluson, hanem annak adott fázisán, sőt magán a tranzakción túlra is, mindvégig szem előtt tartva a vállalkozás és az ágazat szükségleteit.