European Tax Awards 2013 - a Mazars Kft. is jelölt

European Tax Awards 2013. A Mazars Kft. is szerepel a jelöltek között a Best Transfer Pricing Team in Hungary címért.

Az International Tax Review által meghirdetett European Tax Awards 2013 díjátadó ünnepségére május 15-én a londoni Dorchester Hotelben kerül sor, ahol kisebb-nagyobb méretű vállalatok adóosztályai képviseltetik magukat.

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Mazars magyarországi irodája is a jelöltek között szerepel mégpedig a National Tax and Transfer Pricing elnevezésű kategóriában, a Best Transfer Pricing Team in Hungary cím jelöltjei között.

Az első és második helyezettek az International Tax Review júniusi számában és annak honlapján lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

Ki nevezhetett?

2013 januárjában és februárjában egy dél-afrikai és 26, az európai térségben tevékenykedő, illetve ottani érdekeltségű cég kapott lehetőséget arra, hogy a 2012. január 1. és 2012. december 31. közötti időszakban készült legjobban sikerült munkái közül benyújtson hármat az egyes kategóriák valamelyikében.

A díjak odaítélésekor az alábbi kritériumokat veszik figyelembe:

méret: (nem kizárólagos szempont, bár jelzi, hogy mit tud vállalni az adós csapat);

innováció: (alkalmazott-e a tanácsadó olyan megoldást, amely túlmutat az egyszerű, megszokott válaszokon?);

komplexitás: (felmerültek-e szokatlan adózási ügyek a munka során?).

További információ:

http://www.internationaltaxreview.com/Article/3181522/Latest-News/Shortlists-announced-for-European-Tax-Awards-2013.html

 

European Tax Awards 2013