Rólunk

A Mazars vezető nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat, amely partnerségi modellben, egységes csapatként működik. Szaktudásra, méretbeli előnyökre és a kulturális sajátosságok értő ismeretére támaszkodva magas színvonalú, testre szabott szolgáltatásokat kínál a könyvvizsgálat, a számvitel, valamint az adó-, pénzügyi, jogi* és üzleti tanácsadás területén.

Első irodánkat Európában nyitottuk meg 1945-ben. Azóta olyan globális partnerségi modellben működő szervezetté nőttünk, amely több mint 50 000 szakemberrel dolgozik. Közülük 33 000 fő integrált partnerségben, és 17 000 munkavállaló a Mazars North America Alliance keretében több mint 100 országban van jelen. Ők egységes csapatként zökkenőmentesen végzik feladataikat, átívelve határokat, ágazatokat és szolgáltatási területeket. Szakértelmünk és erőforrásaink lehetővé teszik, hogy – méretétől és tevékenységétől függetlenül – minden ügyfelet pontosan, gyorsan és személyre szabottan szolgáljunk ki.

Büszkék vagyunk arra, hogy különbözünk a többiektől. Olyan vállalat vagyunk, amely hozzájárul egy igazságos és prosperáló világ megteremtéséhez, miközben törődik munkatársai és ügyfelei sikerével, figyelemmel kíséri a pénzügyi piacokat, és ügyel szakmai feddhetetlenségére.

Széles körű professzionális szolgáltatásaink a globális és helyi viszonyok átfogó és alapos ismeretére épülnek. Munkatársainkat támogatjuk abban, hogy segítsék ügyfeleinket üzleti lehetőségeik maximalizálásában, vállalkozásuk eredményes működtetésében és folyamatos fejlesztésében.

*Ahol ezt a helyi szabályozás lehetővé teszi.

Tanúsítások és minősítések

0c1f4c3a1f5f-tanusitasok-oldal.jpg
A Mazars Könyvszakértő és Tanácsadói Kft. üzleti tevékenysége munkavállalóinak széleskörű tapasztalataira és magas szintű szakmai hozzáértésére épül. A Társaság üzleti modelljében a professzionális szolgáltatásnyújtás mellett azonban kiemelkedő szerep jut az innovációnak, a gyorsan változó üzleti környezetben rejlő lehetőségek hasznosításának és a fenntartható működésnek is.

Bővebben

Transparency reports - Mazars Group

49aab0455180-Transparency-report-1600-x-500.jpg.jpg
At Mazars, we believe our insights and services enable organisations to operate more confidently, make the right decisions and report to their stakeholders with increased transparency. To us, this is the foundation of trust between businesses and society as a whole, which is why we produce annual transparency reports at both Group and country level (where required or on a voluntary basis).

Bővebben

Mazars ÁSZF

53040e2a56e4-1.-Audit-and-Assurance-.jpg.jpg
A Mazars Könyvszakértő és Tanácsadói Korlátolt Felelősségű Társaság, illetve a Mazars Global Tax Services Kft. által nyújtott (outsourcing, innováció, valamint adó-, jogi, M&A és tranzakciós tanácsadási) szolgáltatásainak általános szerződési feltételei

Bővebben

Megújult a Mazars márka

34171cd7564f-Brand-banner-1600-per-500.jpg
Márkánk több mint egy logó. Tükrözi, hogy kik vagyunk, hogyan gondolkodunk és működünk, miként segítünk ügyfeleinknek együtt a közérdeket szolgálva. A márkánk tesz minket azzá, akik vagyunk. Üdvözöljük az új Mazars márkát bemutató oldalunkon!

Bővebben

A Mazars dióhéjban

817bee70448b-corp-story-2024-lead-image-1600-x-500.jpg.jpg
Nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalatként elkötelezetten támogatjuk ügyfeleink üzleti fejlődését.

Bővebben

Ügyfeleink szolgálatában világszerte

Cégek Fóruma (Forum of Firms)

A Mazars a Cégek Fóruma (Forum of Firms) tagja.
A Cégek Fóruma (Forum of Firms) egy a könyvvizsgáló cégek nemzetközi hálózatait összefogó szervezet. A Cégek Fórumának (Forum of Firms) célja, hogy elősegítse ezen könyvvizsgáló cégek által nyújtott szolgáltatások azonos minőségi szintjének biztosítását az egész világon.

Bővebben

Szövetségek

A Mazars a vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cégek egyike Magyarországon

af1f83cd5e80-Balna-reszlet.jpg
A Mazars 1991 augusztusában nyitotta meg magyarországi irodáját, mely az azóta eltelt több mint 30 évben a magyar piac egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó valamint számviteli szolgáltató cégévé vált. Ügyfélkörünkben a multinacionális nagyvállalatok hazai leányvállalatai, a kelet- és közép európai régió meghatározó cégei, valamint magyar vállalkozások egyaránt megtalálhatók.

Bővebben

Vezetőink

bf02b435f141-capabilities_local_government_1600x500.jpg
A Mazars-nál minden az emberről szól. Hiszünk abban, hogy a vállalati kultúrához minden egyén hozzájárulhat saját értékeivel. Erős európai gyökerekkel rendelkező nemzetközi társaságként a különböző kultúrák és diszciplínák valódi olvasztótégelye. A sokszínűség cégünk egyik legnagyobb erőssége.

Bővebben