A Mazars a vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cégek egyike Magyarországon

A Mazars 1991 augusztusában nyitotta meg magyarországi irodáját, azzal a céllal, hogy segítse francia ügyfelei letelepedését Kelet-Közép-Európában. Azóta a Mazars magyarországi ügyfélköre kibővült angolszász, német, olasz, holland és belga cégcsoportok helyi leányvállalataival. Jelenleg a Mazars hazánk egyik legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó cége.

Később a Mazars leányvállalatokat hozott létre számos kelet-közép-európai országban, így Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Oroszországban, Romániában és Ukrajnában. Észtországban szintén jelen van a cégcsoport, megbízott irodán keresztül. Jelenlétünk a különböző országokban lehetővé teszi, hogy irodáink egyesítsék tudásukat és erejüket annak érdekében, hogy megfeleljenek a piac növekvő szükségleteinek.

A Mazars több mint 150 szakemberrel, többek között több okleveles könyvvizsgálóval, adótanácsadóval, számos mérlegképes könyvelővel, több nemzetközi számviteli szakértővel és egy pénzügyi tanácsadó munkatárssal áll ügyfelei rendelkezésére angol, francia és német nyelven.
 
A Mazars széles körű szolgáltatást nyújt könyvvizsgálat, átalakulásokkal kapcsolatos könyvvizsgálat, adó- és üzleti tanácsadás, számviteli szolgáltatások és bérszámfejtés terén. A Mazars minőségi szolgáltatást kínál mind tőzsdén jegyzett, nemzetközi nagyvállalatok hazai leányvállalatai, mind kis- és középvállalkozások számára.

 Aktív részvétellel vagyunk jelen a hazai szakmai szervezetekben:

  •  Magyar Könyvvizsgálói Kamara
  •  Szakmai bizottságok

 Bővebb információért ajánljuk figyelmébe cégbemutató brosúránkat, amelyet az alábbi linken tölthet le: