A Mazars a vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cégek egyike Magyarországon

A Mazars 1991 augusztusában nyitotta meg magyarországi irodáját, mely az azóta eltelt több mint 30 évben a magyar piac egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó valamint számviteli szolgáltató cégévé vált. Ügyfélkörünkben a multinacionális nagyvállalatok hazai leányvállalatai, a kelet- és közép európai régió meghatározó cégei, valamint magyar vállalkozások egyaránt megtalálhatók.

Kiterjedt nemzetközi és regionális jelenlétünk elősegíti, hogy irodáink egyesítsék tudásukat és szakértelmüket annak érdekében, hogy megfeleljünk az ügyfeleink növekvő igényeinek és a folyamatosan változó piaci elvárásoknak.

A Mazars 200 magasan képzett szakemberrel széles körű, folyamatosan fejlődő és megújuló szolgáltatásokat nyújt könyvvizsgálat, adó- és jogi tanácsadás, tranzakciós szolgáltatások, üzleti és számviteli tanácsadás, könyvviteli és bérszámfejtési szolgáltatások terén, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Szakértelmünk kiterjed minden iparágra a banki, pénzügyi és biztosítási ágazattól kezdve a termelői és feldolgozóipari szektorokon át a kereskedelmi, logisztikai és szolgáltatási területekig.

Aktív részvétellel vagyunk jelen hazai szakmai és gazdasági szervezetekben, valamint kamarákban.

Bővebb információért ajánljuk figyelmébe cégbemutató brosúránkat, amelyet az alábbi linken tölthet le:

Kapcsolódó anyag

A Mazars Magyarországon
A Mazars Magyarországon