Adótanácsadás és jogi szolgáltatások

Legyen szó a társaságok mindennapi tevékenységéről vagy egyedi ügyletekről, az adózási következmények jelentősége megkérdőjelezhetetlen, ezért a Mazars adó- és jogi tanácsadással is segíti partnereit.

Az adózási szempontból nem megfelelő döntés súlyos pénzügyi következményekkel járhat, negatívan befolyásolhatja a cég megítélését.

Megfelelő adótervezéssel azonban nem csupán a költségek csökkenthetők, hanem új lehetőségek is nyílhatnak, növelve a tulajdonosok elégedettségét.

A Mazars adótanácsadói magas hozzáadott értékű, ügyfélközpontú szolgáltatásokat kínálnak. Célunk, hogy munkánk során ne csak az adózási szempontokat érvényesítsük, hanem figyelembe vegyük ügyfeleink egyedi üzleti megfontolásait, a rájuk jellemző iparági és szabályozási sajátosságokat is. Meggyőződésünk, hogy ezen az úton juthatunk el a lehető legjobb megoldásig.

Szorosan együttműködünk belső ellenőrzési, könyvelési és bérszámfejtési osztályainkkal. Jogi tanácsadás területén nagy tapasztalattal rendelkező, állandó külső partnerekkel dolgozunk együtt, így ügyfeleink minden szükséges szolgáltatást egy helyen megtalálnak. Irodánk a Mazars nemzetközi adóhálózatának támogatásával világszinten áll ügyfelei rendelkezésére.

A Mazars adótanácsadói valamennyi adónemmel kapcsolatban tejes körű tanácsadással állnak ügyfeleik és leendő partnereik rendelkezésére.

Az óradíj alapú adótanácsadás mellett a Mazars egy a magyar piacon egyedülálló átalánydíjas adótanácsadási szolgáltatást is kidolgozott, amely során a az ügyfeleinknek lehetősége van a Mazars adótanácsadóival, adószakértőivel a különböző adózási ügyekben felmerülő kérdéseket átbeszélni, azokról e-mailben vagy telefonban megerősítést, visszaigazolást kérni egy havi fix díj ellenében.

Kiemelt területek az adótanácsadás témakörén belül:

 Ha többet szeretne megtudni Adó és jogi szolgáltatásainkról, kérjük, olvassa el az alábbi, „Adó és jogi szolgáltatások" tájékoztatót:

 

Downloads

Jogi szolgáltatások

A Mazars magyarországi irodája jogi szolgáltatások széles körét is kínálja hazai és külföldi vállalatok számára. A Mazars ügyfelei számára nyújtott jogi szolgáltatásokban a Borsy Ügyvédi Társulás áll ügyfeleink rendelkezésére.

ÁFA compliance

A Mazars a nemzetközi piaci igényeket is szem előtt tartva olyan Áfa compliance megoldásokat nyújt, amelyekkel versenyképes áron, de az ügyfeleink egyedi üzleti megfontolásait, illetve egyedi igényeit is figyelembe vevő szolgáltatást tud nyújtani.

Expat compliance

Multinacionális vállalatok esetében gyakori, hogy egyes munkavállalók átmenetileg a cégcsoport más országban lévő tagjánál végeznek munkát. Ennek célja lehet például a vállalatok közötti tapasztalat-csere elősegítése, vagy az anyavállalat közvetlen felügyeletének biztosítása a leányvállalatoknál.

SZJA és TB tanácsadás

A folyamatosan változó gazdasági és jogi környezetben a vállalatokat érintő talán egyik legnagyobb kihívás a szerteágazó adózási-, társadalombiztosítási-, és munkaügyi szabályoknak való állandó, teljes körű és hatékony megfelelés.

Share