Adótanácsadás és jogi szolgáltatások

Legyen szó a társaságok mindennapi tevékenységéről vagy egyedi ügyletekről, az adózási következmények jelentősége megkérdőjelezhetetlen, ezért a Mazars adó- és jogi tanácsadással is segíti partnereit.

Adózási szempontból a nem megfelelő döntés súlyos pénzügyi következményekkel járhat, negatívan befolyásolhatja a cég megítélését.

Megfelelő adótervezéssel azonban nem csupán a költségek csökkenthetők, hanem új lehetőségek is nyílhatnak, növelve a tulajdonosok elégedettségét.

A Mazars adótanácsadói magas hozzáadott értékű, ügyfélközpontú szolgáltatásokat kínálnak. Célunk, hogy munkánk során ne csak az adózási szempontokat érvényesítsük, hanem figyelembe vegyük ügyfeleink egyedi üzleti megfontolásait, a rájuk jellemző iparági és szabályozási sajátosságokat is. Meggyőződésünk, hogy ezen az úton juthatunk el a lehető legjobb megoldásig.

Szorosan együttműködünk belső ellenőrzési, könyvelési és bérszámfejtési osztályainkkal. Jogi tanácsadás területén nagy tapasztalattal rendelkező, állandó külső partnerekkel dolgozunk együtt, így ügyfeleink minden szükséges szolgáltatást egy helyen megtalálnak. Irodánk a Mazars nemzetközi adóhálózatának támogatásával világszinten áll ügyfelei rendelkezésére.

A Mazars adótanácsadói valamennyi adónemmel kapcsolatban tejes körű tanácsadással állnak ügyfeleik és leendő partnereik rendelkezésére.

Az óradíj alapú adótanácsadás mellett a Mazars egy, a magyar piacon egyedülálló átalánydíjas adótanácsadási szolgáltatást is kidolgozott, amely során az ügyfeleinknek lehetőségük van a Mazars adótanácsadóival, adószakértőivel a különböző adózási ügyekben felmerülő kérdéseket átbeszélni, azokról e-mailben vagy telefonban megerősítést, visszaigazolást kérni egy havi fix díj ellenében.

Adó- és Jogi Szolgáltatásaink

Ha többet szeretne megtudni adó- és jogi szolgáltatásainkról, kérjük, olvassa el az alábbi, „Adó- és Jogi Szolgáltatások" brosúránkat.

 

Kapcsolódó anyag

Adó- és Jogi Szolgáltatások
Adó- és Jogi Szolgáltatások