Digitális szolgáltatások

A gyorsuló ütemben változó trendek átformálják az életünket és a munkavégzést is, hiszen egyre nagyobb mértékben támaszkodunk az IT-rendszerekre, valamint az azok által generált, gyűjtött és kezelt adatok megbízhatóságára.

Az általános technológiai és digitalizációs trendek, a komplexebb IT-rendszerek és a megnövekedett tranzakciószám, az egyre szorosabb határidők, a megváltozott beszállítói és ügyféligények, a folyamatosan szigorodó jogszabályi háttér, valamint a munkavállalók elvárásai és a HR-piaci megfontolások mind-mind változást generálnak. Az innováció és a változások eredményes menedzselése egyaránt szükséges ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani a megváltozott környezet által támasztott igényekkel.

Éppen ezért a Mazars Innovációs részlegén arra törekszünk, hogy hatékonyabbá tegyük pénzügyi szakembereink munkáját, különböző IT-eszközök felkutatásával, illetve saját fejlesztésű egyszerűsítő, digitalizáló és automatizáló applikációk bevezetésével. Nagy hangsúlyt fektetünk a már elérhető IT-eszközökben rejlő potenciál minél mélyebb kiaknázására, valamint a piacon fellelhető további innovatív eszközök felkutatására és implementálására is.

Célunk ügyfeleink külső- és belső munkafolyamatainak optimalizálása, valamint az ügyfeleinkkel kialakított együttműködés minőségének és hatékonyságának javítása; ezen felül egyedi IT-fejlesztéseket és innovációs szolgáltatásokat is kínálunk.

Az innovációs osztályon az adatközpontú működés elérésére törekszünk, amelyben az információ érték, amelyet strukturálunk, kezelünk, tisztítunk, tárolunk és felhasználunk. A Mazars szakemberei egyedülállóan széles körű kompetenciákkal rendelkeznek: csapatunkban a fejlesztők, programozók, folyamatelemzők és projektmenedzserek mellett data architect, data analyst és data visualisation szakértők is dolgoznak.

Főbb kompetenciáink közé tartozik számos programnyelv, mint például a python, VBA, C#, valamint a webalapú programozási nyelvek, a HTML, JAVA ismerete. A Microsoft365 infrastruktúra szakértőiként segítünk kiaknázni a Sharepointban és a webes alkalmazásokban rejlő, illetve a Power Platform (Power BI, Power Apps, Power Automate) által kínált lehetőségeket.

Megoldásokat kínálunk a robotizáció, folyamatautomatizálás, adatelemzés és vizualizáció terén. Célunk a papíralapú, manuális, offline munka kiváltása, és helyette a digitális, automatizált, online munkafolyamatok előtérbe helyezése, és ezáltal az analitikus szemléletű munkavégzés népszerűsítése.

Szolgáltatásaink

Innovációs és digitalizációs szolgáltatásaink

Lépjen velünk kapcsolatba